let op! geld lenen kost geld
 

over ons

Besparenopmijnlening.nl is een initiatief van Findio.

Over Findio

Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk:

  • voor zelf kiezen
  • voor duidelijke taal
  • voor 30 dagen bedenktijd
  • voor jou

Voor zelf kiezen
Bij Findio geloven we dat jij zélf de beste keuzes voor jouw leven maakt. Droom je al jaren van een uitbouw? Of heb je opgroeiende kinderen en kun je wel een grotere auto gebruiken? Daar kun je natuurlijk voor sparen. Maar lenen is ook een optie. Een uitkomst als je nú geld nodig hebt. Mits je het verantwoord doet natuurlijk. En dat kan bij Findio.

Voor duidelijke taal
Lenen is niet niks. Je gaat een financiële verplichting aan voor langere tijd. Daarom vinden we het belangrijk dat je goed wordt geïnformeerd over onze producten en diensten. Dat doen we op een eerlijke, heldere manier. In duidelijke taal. Ook aan de telefoon. Want kom je er zelf niet uit? Of heb je behoefte aan advies? Dan kun je bellen met onze adviseurs op 0800 – 3463461. Zij helpen je graag verder.

Voor 30 dagen bedenktijd
Heb je een lening bij ons afgesloten, maar kom je erachter dat dit toch niet is wat je wilt? Je kunt je nog bedenken. Wettelijk heb je recht op 14 dagen bedenktijd, maar Findio maakt daar 30 dagen van. Want wij vinden dat je de beste keuzes maakt als je de tijd neemt om er goed over na te denken.

Voor jou
Bij alles wat we doen vormen jouw behoeften, jouw wensen en jouw situatie het uitgangspunt. Want wij zijn er voor jou!

Meer weten over onze dienstverlening?
Wil je weten wat we allemaal voor je kunnen doen en wat dit kost? Lees dan ons Dienstverleningsdocument